Nordic gaming little warrior gaming stol, er en gaming som vil give dig en komfort fra en anden verden. Det smukke ydre byder på rødt stof der matcher rigtig godt ind i det moderne gaming værelse. Med denne nordic gaming little warrior gaming stol i gaming værelset eller på din søns teenage værelse, vil du både få en god komfort men du vil også få en stol som passer perfekt ind i det moderne hjem, og så kan den købes til en pris alle kan være med på.

• Anbefalet aldersgruppe 6 – 12 år
• Bæreevne op til 100 kg
• Klasse 3 gaslift
• Faste armlæn
• Justérbar højde og sæde.
• Tilt funktion.

Højden kan justeres op til 10 cm, så både store og små børn kan benytte gaming stolen og sidde med høj komfort.

Nordic gaming little warrior gaming stol er produceret i lækre og behagelige materialer og er beregnet til at sidde komfortabelt og game i, i mange timer af gangen.

Produktinformation

ProdukttypeGaming stol
FarveRød / Sort
Designet tilGaming
Højde102 cm
Bredde58 cm
Dybde53,5 cm
NakkestøtteJa

Derfor anbefaler vi Nordic gaming little warrior gaming stol

En helt fremragende gaming stol der kan alt det man efterspørger og lidt mere til. Og så passer den perfekt til den fødte gamer, som opholder sig mange timer foran skærmen. Der er både nakkestøtte og armlæn, i denne flotte gaming stol fra nordic gaming. Nordic gaming little warrior gaming stol kan anvendes mange steder i boligen, selv i et smalt værelse, da stolens dybde kun er 53,5 cm.
Du får en gaming stol der kan placeres hvor det passer bedst for dig, og samtidigt optager gaming stolen et minimum af plads i rummet.

En gamer stol til børn skal selvfølgelig først og fremmest være mindre end almindelige gamer stole, og med Little Warriors sædehøjde på beskedne 41 – 51 cm. er den et oplagt valg, når de næste nordiske eSport-stjerner skal i gang med gaming.

Et smukt og elegant gamer stol, der er produceret i rustfrit stål. Udseendet er stilrent og moderne.
Nordic gaming little warrior gaming stol er altså en stol mange er begejstret for. Tager man et kig på det svenske, tyske og norske forbruger magasin som udarbejde en test blandt flere forskellige stole, uafhængigt af hinanden. Så har denne gaming stol fået topscorer hele vejen igennem. Kaster man blikket videre til selve forbrugerne vil man hurtigt kunne danne sig et overblik over de 4,4 stjerner den har modtager ud af 5 mulige af 128 købere i skrivende stund.

Se hele udvalget af gaming stole her.

Find alt til gaming værelset her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *